fbpx

Redirecționează!

Orice sumă contează

Știai că organizația ta poate salva cauzele umanitare afectate de covid?

Compania ta poate face un bine semnificativ societății redirecționând 20 % din impozitul pe profit datorat, către asociații și ong-uri.

Compania ta poate ajuta astfel categoriile sociale vulnerabile afectate de această criză.

Cum poți face asta?

Atât de simplu, în doar trei pași:

Pasul 1. Alege o cauza importantă

Pasul 2. Sună-ți contabilul

Pasul 3. Donează!

Orice suma donată e importantă pentru a susține cauzele umanitare afectate de covid.

Donează pentru ce conteaza! Direcționează direct și simplu 20% din impozitul pe profit și poți face un mare bine

Orice companie poate să ofere sprijin prin donarea celor 20% din impozitul pe profit prin care susține programele derulate în beneficiul persoanelor neajutorate, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.

Sponsorizarea este deductibilă în totalitate din impozitul pe profit, dacă se realizează până la finalul anului 2020 și dacă se încadrează în limitele legii.

Află mai multe despre cum poți ajuta atât de simplu și rapid organizațiile să supraviețuiască.

Click aici pentru contract : Contract Sponsorizare 2020 – Asociatia Suta la suta

 

 

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza sponsoriza Asociația Sută la Sută Românesc, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2020, în baza unui contract de sponsorizare astfel:

Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociația Sută la Sută Românesc,  potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Pandemia ne-a afectat pe toți, cu atât mai mult pe adolescenții și tinerii care nu știu încotro să se orienteze în aceste momente dificile. Pe lângă problemele emoționale pe care aceștia le avea, pandemia le-a creat o stare de anxietate pe care cu greu o pot controla.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Ne puteți contacta la: ro@sutalasuta.eu.