Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r40819dotd/public_html/www.sutalasuta.eu/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Despre noi – Sută la Sută Românesc

Cine suntem

Asociația Sută la Sută Românesc este o organizație non-profit și neguvernamentală ce susține, promovează și dezvoltă calitatea și sustenabilitatea în valorile, produsele și serviciile românești, atât pe plan local, cât și la nivel internațional.

Proiectele pe care le realizăm în cadrul Asociației se orientează către o varietate de domenii și au la bază aceleași valori care credem că pun umărul la dezvoltarea României: educare și informare.

Cu atenție pe oamenii din zona culturată pe care România îi are de oferit ca exemplu, creăm un spațiu, ușor de accesat, de discuție, colaborare, schimb de idei și inspirație pentru membrii comunității.

Câteva dintre ingredientele cheie care fac memorabile și cu sens evenimentele noastre sunt respectul, implicarea socială, egalitatea de șanse, pasiunea pentru frumos și atașamentul față de tradiția românească.