Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r40819dotd/public_html/www.sutalasuta.eu/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Galerie Media – Sută la Sută Românesc

Apariții media

Mulțumim Vorbeste lumea 😍 Suntem recunoscători și honorați de faptul că projectul nostru este apreciat și a pozitiv impact supra tinerilor. Florentina Baloș, Dana Dobrescu, Feher Lidia si Madalina Preda povestesc în cadrul reportajului 🍰despre Gustă cu atenție. Bucurăte de moment. #aipofta #mdlz #gustacuatentie #vorbestelumea #sutlasuta #lidiafeher

Un program prin care liceenii învață să mănânce sănătos ajunge în 2023 și la Cluj. După succesul pe care l-a înregistrat în ultimii doi ani în Capitală și în câteva județe din țară, programul „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment” ajunge și în Cluj, Mureș și Iași. Elevii de clasele a IX-a, a X-a și a XI-a vor avea ocazia să participe la workshop-uri susținute de nutritioniști și psihologi și să învețe cum să mănânce corect și sănătos.

Mulțumim de invitație, BucurestiFM!
În cadrul Emisiunii 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐙, am vorbit despre cum putem avea o relație pozitivă și sănătoasă cu mâncarea.
Din partea #gustacuatentie, i-am avut ca invitați pe David Bălțățeanu, voluntar în cadrul proiectului, și pe Dana Dobrescu, Corporate & Government Affairs Manager și Mentor în domeniul de Mindful Snacking.
Curioși să aflați mai multe despre cele două moduri de percepție total diferite – trăim pentru a mânca sau mâncăm pentru a trăi?
Întreaga emisiune este mai jos: